Olcsó és megbízható kapunyitó szettek szárnyas kapukhoz!

A kapunyitó berendezések vásárlása sok esetben nehéz feladat lehet, ugyanis nem egyszerű eldönteni, hogy milyen kapunyitó szettet érdemes vásárolni. A válaszok felkutatásához minden esetben szakértő segítségét érdemes kérni, ugyanis a minőségi kapunyitás, csak ezen a módon garantálható.

Cégünk kínálatában a vásárlók megtalálhatják a legkülönfélébb kapunyitó szetteket szárnyas kapukhoz is. Ilyen megoldást kínálnak a V2 és Nice Wingo termékeink is, amelyek egyedülálló minőségüknek köszönhetően kiváló lehetőséget jelentenek a hétköznapok kényelmesebbé tételére. Kapunyitó szettjeink egytől-egyig ellenőrzött körülmények között készített darabok, amelyek garantálják az időtálló és megbízható működést. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy termékeinkre egységesen garanciát vállalunk.

Széles termékpalettánkon a vásárlók találhatnak 1,5-3 méter nagyságú kapuszárnyakhoz való kapunyitó szetteket, amelyek minden igényt kielégítenek. Ezek a komplett szettek minden nélkülözhetetlen alkatrészt tartalmaznak, mi csak szükséges lehet a kapunk megfelelő ki és becsukásához. A szettek tartalmaznak fotocellákat, vevőt, távirányítót (egy póttávirányítóval), motorokat, villanólámpákat stb.

A cégünknél vett termékeket a vásárlók telefonos egyeztetést követően akár egy órán belül is átvehetik, továbbá felszerelési szolgáltatást is kérhetnek! Tehát, amennyiben minőségi kapunyitó szettet szeretne vásárolni, amely hosszú éveken-évtizedeken át szolgálja majd a kényelmét, keressen fel minket bizalommal és rendelje meg tőlünk azt a kapunyitó szettet, amely árban és tudásban is elnyerte a tetszését!